UTEMILJÖER

slider image

Genom åren har vi byggt upp en professionell avdelning för skötsel och underhåll av utemiljöer. Den består av kompetent och behörig personal och vi har den utrustnings som krävs för att sköta alla typer av underhåll året runt. Vi tar hand om dina utemiljöer och sköter om dem långsiktigt, så att det håller sig vackra och fina under hela året. Vi kan hjälpa till med allt från gräsklippning till snöröjning och vi utför även enklare snickeriarbeten.

Vi röjer snö, med dygnet runt jour, både maskinell och manuell. Vi bevakar väderleken och skiftningar i temperaturer och ser till att rätt åtgärder blir utförda för en proaktiv halkbekämpning och rätt insatser när snön faller, allt för säkra utemiljöer. Vi ordnar med sand, fyller på sandlådor och blir det mycket snö fixar vi bortforsling. När våren kommer sopar vi upp sanden och städar efter vintern. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi snöröjer allt från stationsentréer i spårmiljö till stora industriytor och fastigheter.

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi på Tomina kan anta utmaningar som få andra klarar av. Här nedanför listar vi alla våra tjänster och du kan klicka fram mer information om respektive område. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss här.

Fönsterputs

Tomina har sedan 1994 varit en av landets ledande leverantörer av fönsterputs och höghöjdsarbeten. Vi utför arbeten på platser där väldigt få kommer åt och vi har alla ceritifikat och utrustning för arbeten på hög höjd.

Tomina är stolta leverantörer till många av Sveriges mest komplexa byggnader och vi tar med oss denna kunskap till alla typer av projekt. Oavsett det är enbart fönsterputs, eller även inspektionsarbeten, fasadtvättar eller andra typer av uppdrag. Vi är ISO-certifierade, hushåller med naturresurserna och minskar förorening och avfall genom miljöanpassade metoder och material.

Läs mer

Utemiljöer

Genom åren har vi byggt upp en professionell avdelning för skötsel och underhåll av utemiljöer. Vi kan hjälpa till med allt från gräsklippning till snöröjning och vi utför även enklare snickeriarbeten.

Vi bevakar väderleken och skiftningar i temperaturer och ser till att rätt åtgärder blir utförda för en proaktiv halkbekämpning och rätt insatser när snön faller, allt för säkra utemiljöer.

Läs mer

Höjdarbeten

Vi får ofta höra att jobben vi utför borde vara “helt omöjliga” att klara av. Men vi lyckas alltid hitta en lösning och tillsammans med våra erfarna anställda överträffar vi dessutom ofta kundernas förväntningar. När vi arbetar i olika extrema miljöer och på svåra ytor kan vi dessutom ofta hitta nya smarta lösningar. Vi blir ofta anlitade för att enbart göra inspektionsarbeten och förebyggande insatser där ingen annan kommer åt.

Våra anställda är certifierade av SPRAT eller C2 Vertical Safety och vårt arbetsmiljöarbete är ISO-certifierat enligt OHSAS. Det är en garanti för både vår personal och våra uppdragsgivare att vi utför vårt arbete enligt säkra och miljömedvetna metoder. De arbeten vi utför ställer stora krav på kompetens och säkerhet då vi arbetar i extrema fallriskmiljöer och på höga höjder. Vi på Tomina kan därför anta utmaningar som få andra klarar av.

Läs mer

Konsultation

Tomina konsulterar arkitekter och byggare med kunskap och erfarenhet kring underhåll och rengöring på höga höjder redan i projektstadiet, med målsättningen att skapa de bästa förutsättningarna för ett ekonomiskt underhåll i framtiden. Vår kunskap täcker alla tänkbara objekt, allt från förskolor till flygplatser och vi levererar våra tjänster till företag och organisationer över hela Sverige.

Kontakta oss gärna så bjuder vi på en kaffe och berättar mer.

Läs mer