Utemiljöer

Genom åren har vi byggt upp en professionell avdelning för skötsel och underhåll av utemiljöer. Den består av kompetent och behörig personal och vi har den utrustnings som krävs för att sköta alla typer av underhåll året runt. Vi tar hand om dina utemiljöer och sköter om dem långsiktigt, så att det håller sig vackra och fina under hela året. Vi kan hjälpa till med allt från gräsklippning till snöröjning och vi utför även enklare snickeriarbeten.

Vi röjer snö, med dygnet runt jour, både maskinell och manuell. Vi bevakar väderleken och skiftningar i temperaturer och ser till att rätt åtgärder blir utförda för en proaktiv halkbekämpning och rätt insatser när snön faller, allt för säkra utemiljöer. Vi ordnar med sand, fyller på sandlådor och blir det mycket snö fixar vi bortforsling. När våren kommer sopar vi upp sanden och städar efter vintern. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi snöröjer allt från stationsentréer i spårmiljö till stora industriytor och fastigheter.

Våra övriga tjänster

Vi på Tomina kan anta utmaningar som få andra klarar av. Här nedanför listar vi alla våra tjänster och du kan klicka fram mer information om respektive område. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss här.

Fönsterputs
Utemiljöer
Höjdarbeten
Konsultation