Konsultation

Tominas konsultationsdel är med redan från första ritningen och planerar förutsättningarna för fasadarbeten och höghöjdsarbeten i Stockholm och hela Sverige. Tomina konsulterar både arkitekter och byggbolag med kunskap och erfarenhet kring underhåll och rengöring på höga höjder. Vår kunskap täcker alla tänkbara objekt. Allt från förskolor och restauranger till flygplatser och stora komplexa fastigheter och vi levererar våra tjänster till företag och organisationer över hela Sverige och Danmark. Vi är med redan i projektstadiet med målsättningen att skapa de bästa förutsättningarna för ett ekonomiskt och effektivt underhåll för fastighetsskötseln i framtiden. Vi hjälper till exempel våra kunder att välja access system till fasaderna som kräver att man analyserar och pragmatiserar det verkliga behovet av fasadssystem. Allt för att underlätta driften av fastigheten för samtliga yrkesgrupper och för att skapa en bra ekonomi för fastighetsägaren och hyresgästerna.

Vi gör även föreläsningar om vår syn på fastigheter och byggnationer, samt planeringen för en mer hållbar och smart framtid ur ett rengöringsperspektiv. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så pratar vi om just era behov och hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

Våra övriga tjänster

Vi på Tomina kan anta utmaningar som få andra klarar av. Här nedanför listar vi alla våra tjänster och du kan klicka fram mer information om respektive område. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss här.

Fönsterputs
Utemiljöer
Höjdarbeten
Konsultation