Höjdarbeten

Vi får ofta höra att de höghöjdsarbeten vi utför borde vara “helt omöjliga” att klara av men vi lyckas alltid hitta en lösning. Tillsammans med våra erfarna höghöjdsarbetare överträffar vi dessutom ofta kundernas förväntningar. När vi arbetar i olika extrema miljöer och på svåra ytor kan vi dessutom ofta hitta nya smarta lösningar för framtiden. Vi blir därför även ofta anlitade för att enbart göra inspektionsarbeten på hög höjd och förebyggande insatser där väldigt få kommer åt.

Våra anställda är certifierade av IRATA eller C2 Vertical Safety och vårt arbetsmiljöarbete är ISO-certifierat enligt OHSAS. Det är en garanti för både vår personal och våra uppdragsgivare att vi utför vårt arbete enligt säkra och miljömedvetna metoder. De arbeten vi utför ställer stora krav på kompetens och säkerhet då vi arbetar i extrema fallriskmiljöer och på höga höjder. Vi på Tomina kan därför anta utmaningar ssom få andra klarar av. Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Våra övriga tjänster

Vi på Tomina kan anta utmaningar som få andra klarar av. Här nedanför listar vi alla våra tjänster och du kan klicka fram mer information om respektive område. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss här.

Fönsterputs
Utemiljöer
Höjdarbeten
Konsultation