Fönsterputsning & Fasadputsning

Fönsterputs är vår historia och ryggrad och Tomina har sedan 1994 varit en av landets ledande leverantörer av fönsterputs och höghöjdsarbeten. Vi kan putsa fönster och putsa fasader på platser där väldigt få kommer åt och vi har alla certifikat och utrustning för arbeten på hög höjd. Våra fönsterputsare har många års erfarenhet och kombinerat med kunskaper på hög höjd får vi ofta ta hand om hela utsidan och taken på fastigheterna.

Tomina är stolta leverantörer till många av Sveriges mest komplexa fastigheter och kunskapen från dessa projekt tar vi med oss till alla typer av arbeten. Vare sig det gäller fönsterputs, inspektionsarbeten, fasadtvättar och totala entreprenader där vi står för hela fastighetsskötseln. Vi är ISO-certifierade, hushåller med naturresurserna och minskar såväl förorening som avfall genom miljöanpassade metoder och de senaste materialen.

Våra övriga tjänster

Vi på Tomina kan anta utmaningar som få andra klarar av. Här nedanför listar vi alla våra tjänster och du kan klicka fram mer information om respektive område. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss här.

Fönsterputs
Utemiljöer
Höjdarbeten
Konsultation