FÖNSTERPUTSNING & FASADPUTSNING

slider image

Fönsterputs är vår historia och ryggrad och Tomina har sedan 1994 varit en av landets ledande leverantörer av fönsterputs och höghöjdsarbeten. Vi kan putsa fönster och putsa fasader på platser där väldigt få kommer åt och vi har alla certifikat och utrustning för arbeten på hög höjd. Våra fönsterputsare har många års erfarenhet och kombinerat med kunskaper på hög höjd får vi ofta ta hand om hela utsidan och taken på fastigheterna.

Tomina är stolta leverantörer till många av Sveriges mest komplexa fastigheter och kunskapen från dessa projekt tar vi med oss till alla typer av arbeten. Vare sig det gäller fönsterputs, inspektionsarbeten, fasadtvättar och totala entreprenader där vi står för hela fastighetsskötseln. Vi är ISO-certifierade, hushåller med naturresurserna och minskar såväl förorening som avfall genom miljöanpassade metoder och de senaste materialen.

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi på Tomina kan anta utmaningar som få andra klarar av. Här nedanför listar vi alla våra tjänster och du kan klicka fram mer information om respektive område. Har du ytterligare frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss här.

Fönsterputs

Tomina har sedan 1994 varit en av landets ledande leverantörer av fönsterputs och höghöjdsarbeten. Vi utför arbeten på platser där väldigt få kommer åt och vi har alla ceritifikat och utrustning för arbeten på hög höjd.

Tomina är stolta leverantörer till många av Sveriges mest komplexa byggnader och vi tar med oss denna kunskap till alla typer av projekt. Oavsett det är enbart fönsterputs, eller även inspektionsarbeten, fasadtvättar eller andra typer av uppdrag. Vi är ISO-certifierade, hushåller med naturresurserna och minskar förorening och avfall genom miljöanpassade metoder och material.

Läs mer

Utemiljöer

Genom åren har vi byggt upp en professionell avdelning för skötsel och underhåll av utemiljöer. Vi kan hjälpa till med allt från gräsklippning till snöröjning och vi utför även enklare snickeriarbeten.

Vi bevakar väderleken och skiftningar i temperaturer och ser till att rätt åtgärder blir utförda för en proaktiv halkbekämpning och rätt insatser när snön faller, allt för säkra utemiljöer.

Läs mer

Höjdarbeten

Vi får ofta höra att jobben vi utför borde vara “helt omöjliga” att klara av. Men vi lyckas alltid hitta en lösning och tillsammans med våra erfarna anställda överträffar vi dessutom ofta kundernas förväntningar. När vi arbetar i olika extrema miljöer och på svåra ytor kan vi dessutom ofta hitta nya smarta lösningar. Vi blir ofta anlitade för att enbart göra inspektionsarbeten och förebyggande insatser där ingen annan kommer åt.

Våra anställda är certifierade av SPRAT eller C2 Vertical Safety och vårt arbetsmiljöarbete är ISO-certifierat enligt ISO 45001. Det är en garanti för både vår personal och våra uppdragsgivare att vi utför vårt arbete enligt säkra och miljömedvetna metoder. De arbeten vi utför ställer stora krav på kompetens och säkerhet då vi arbetar i extrema fallriskmiljöer och på höga höjder. Vi på Tomina kan därför anta utmaningar som få andra klarar av.

Läs mer

Solceller

Sedan flera år rengör vid solceller på tak och i stora solcellsparker, åt både fastighetsägare och Brf-föreningar. På Tomina har vi både kunskapen, tekniken och behörigheten att arbeta på höga höjder. Signa upp vårt abonnemang så ser vi till att ni alltid har rena solceller som ger maximal effekt av investeringen. Hela året om!

Läs mer

Konsultation

Tomina konsulterar arkitekter och byggare med kunskap och erfarenhet kring underhåll och rengöring på höga höjder redan i projektstadiet, med målsättningen att skapa de bästa förutsättningarna för ett ekonomiskt underhåll i framtiden. Vår kunskap täcker alla tänkbara objekt, allt från förskolor till flygplatser och vi levererar våra tjänster till företag och organisationer över hela Sverige.

Kontakta oss gärna så bjuder vi på en kaffe och berättar mer.

Läs mer